Показване на 1–12 от 69 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Good Gout в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

Няма нищо толкова магическо като комбинирането на удоволствието от храната  със здравословното в храната. Особено когато става дума за нашите Малки хранителни гении.

  • органични
  • произведени във Франция
  • иновативни опаковки, които изискват по-кратка стерилизация и не съдържат бисфенол А и фталати (BPA free)
  • разнообразие от продукти - плодови и зеленчукови пюрета, ястия с и без месо, йогурти, бисквити, оризови кексчета и др.
  • подбрани, био сертифицирани суровини, предимно от Франция
  • здравословни и вкусни

Удоволствието

Историята на Good Gout е историята на страстни foodies - майка и татко - чиято цел е да хранят бебетата си не само здравословно с органични продукти, но и по френски вкусно. Тяхната истинска страст е как да пренесат традициите и рецептите на вкусната им домашна френска кухня в бебешките бурканчета.

За да развият и адаптират рецептите си, те се обръщат към приятели, други foodies и професионални готвачи, като страстта им ги отвежда и при топ "Мишлен" готвачи, като Мишел Ретунауер (главен готвач и собственик на "Carré des Sens" във Вилньов д'Азск във Франция). Неговото творчество е в разнообразните рецепти и вкусове на Good Gout.

Здравословното

Тук се намесва науката за здравословно хранене, което е още по-претенциозно и специфично при бебешкото и детското хранене. В Good Gout рецептите винаги има един водещ продукт с водещ вкус, на който учим бебетата и децата, и той е поне 60% от композицията. „Използваме максимално вкуса на плодове и зеленчуци, така че децата да се научат да ги харесват“.

И иновативни опаковки - практични, по-леки, без бисфенол А и фталати. Паучовете изискват по-кратко време за стерилизация от традиционните бурканчета, което запазва вкуса и полезните съставки.

През последните пет години Good Gout работи с екипа на отдела по хранене на института "Пастьор" в Лил, ръководен от д-р Lecerf, ендокринолог и специалист по хранене. „Хубаво е когато толкова квалифицирани, компетентни и доброжелателни експерти изготвят спецификациите на бебшките и детските ни храни“.

Важно

100% organic, 100% healthy

Какво означава истинският вкус на плодовете и зеленчуците?

Във всяка от нашите рецепти ние подчертаваме една съставка. Как? Като гарантираме, че тя представлява най-малко 60% от състава на нашата рецепта. Например нашият Mango Good Gourde съдържа 99,9% манго, нашето ястие агнешко с тиква съдържа не по-малко от 88% тиква. Ароматите се запазват благодарение на ултра-краткия списък на съставките и избягване на ненужно добавяне на вода за готвене, ябълка или нишесте. Това е най-добрият начин да събудим вкуса на детето за добрите качествени неща.

Откъде идват вашите съставки и как ги избирате?

Нашите суровини се добиват главно в органичното френско селско стопанство. Другите съставки, поради естеството си, идват от по-далеч: например нашата киноа идва от Боливия, нашите банани от Еквадор, нашето манго от Индия. Когато става дума за избора на суровините ни, ние сме абсолютно безкомпромисни. Те трябва да отговарят и на двата тежки във Франция сертификационни процеса, както за органични, така и за детски храни. По този начин държавата гарантира най-доброто качество за нашите деца.

Защо вашите продукти имат такъв дълъг срок на годност?

Нашите гъвкави паучове и торбички са стерилизирани: това позволява нашите продукти да се съхраняват на стайна температура в продължение на няколко месеца след производството. Нещо повече, стерилизирането на съставките в нашите продукти е много по-кратко от необходимото за производството на бебешка храна в бурканчета. Това означава повече вкус и здраве за бебето!

Как вашите нови мини оризови кексчета се различават от другите снаксове?

Решихме да актуализираме прочутата рецепта Proust madeleine по оригинален начин с вкусни мини оризови кексчета. Благодарение на едновременното топене на съставките и хрупкавата текстура мини кексчетата са перфектно адаптирани към първите зъбки на детето.

Нещо повече, те предлагат разнообразен вкус благодарение на двата си варианта, моркови и ябълки и не съдържат добавена захар.

Как приготвяте рецептите си?

Това е лесно!

В продължение на пет години екипът на отдела по хранене на института "Пастьор" в Лил, ръководен от д-р Льоерф, помага на това начинание да се развива с техните знания и опит, като изготвя спецификации за бебешка храна за нас.

Въз основа на тези спецификации даваме списък с любимите ни зеленчуци и други продукти на главния ни готвач – The Michelin chef Michel Reutenauer.

И всичко, което трябва да направим е да чакаме неговата оригиналност и творчество да приготви вкусните рецепти за нашата бебешка и детска храна!

Read more