Показване на 1–12 от 23 резултата

„Има много марки, но за разлика от други, ние знаем защо го правим – от любов към децата“

Производителят на шапки TuTu е семейна компания от Полша, която започва своята история през 1930 г., когато основателят на фабриката Джоузеф – дядото на настоящите собственици на компанията – ушива и продава първата шапка. Това са предимно мъжки шапки, продавани на местния пазар.
Синът му Станислав подкрепя семейната традиция, като ръководи работилницата за шапки. Продуктовата гама е разширена с шапки за жени, а продажбите обхващат цяла Южна Полша.
Синовете на Станислав започват работа по разширяване на пазара и асортимента и стават третото поколение, което с голям ентусиазъм създава шапки и други. Основната задача на новите собственици е да намерят възможности за износ. И тогава се ражда идеята.
2003 е пробивна година! Към екипа от братя, работещи заедно, се присъединява Ола (съпругата на Дейвид), която излиза с идеята да направи детски шапки, наречени TuTu. След това има 10 години интензивна работа и растеж на компанията, която започва да изнася своите продукти в повече от 30 страни. През този период всяка година се създава нова колекция за лятото и зимата, съдържаща над 200 продукта за всеки сезон. Марката TuTu става все по-известна, носят я деца от Канада, САЩ, Мексико, Иран, Англия, Западна Европа, Източна Европа и най-отдалечените кътчета на Сибир.
Мотото на компанията е: „Ние създаваме здрави и удобни шапки, които харесват децата и родителите“.
Продуктовите иновации се прилагат все повече в живота на компанията. Глобалното затопляне, горещото лято ги вдъхновява да произвеждат продукти, които предпазват децата от ултравиолетовите лъчи. Шапки с UV + 30 и UV + 50 филтри, предпазващи не само главата, но и очите и шията, се превръщат в незаменим аксесоар за летни пътувания до морето.
Ние знаем какво и защо правим – правим шапки от памучни влакна, използваме рециклиран картон за етикети и куки, използваме пластмаса, извлечена от океаните, за нашите опаковки – обичаме да правим шапки в хармония с Природата.