Показване на 5 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Storksak в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

Многократно награждаваната марка Storksak е основана през 2003 г. във Великобритания от Мелани Маршал и Сузи Бергман, с цел създаване на специализирана линия от луксозни чанти за майки на бебета, органична козметика за бебешката кожа и бамбукови бебешки хавлии и пелени. Ето какво те споделят за работата си.

Много конвенционални продукти за грижа за кожата съдържат изкуствено направени синтетични съставки. В Storksak Organics сме избрали да произведем нашите продукти с естествени съставки, за да предпазим деликатната кожа на бебето, тъй като тя е три до пет пъти по-тънка от възрастната и е по-чувствителна към химикали. В гамата на Storksak Organics минималният процент натурални съставки е 99%.

Бебешката и детска козметика Storksak Organics е естествена и органична, Ecocert & Cosmos сертифицирана съгласно стандартите ECOCERT и COSMOS.

Не използваме химикали, парабени, SLS, минерални масла или синтетични аромати.

Каква е разликата между биологично сертифициран и натурален сертифициран продукт?
Както натуралните, така и биологичните продукти съдържат естествени вещества. Разликата е, че сертифицираният биологичен продукт има процент от неговите съставки, произведени чрез практики на биологично земеделие.

Тествате ли върху животни?
Продуктите на Storksak Organics не са тествани върху животни.
Всички наши продукти са веган, с изключение на нашия бебешки балсам, който съдържа пчелен восък и е класифициран като вегетариански, а не веган. Пълните съставки са посочени на нашата опаковка и на нашия уебсайт за справка.

Вашите аромати естествени ли са?
Да, ние използваме само естествени, органични аромати, разработени от нашите експерти по аромата в Грас, Франция.

Вашите продукти съдържат ли изкуствени оцветители?
В продуктите на Storksak Organics няма изкуствени оцветители или аромати, а само натурални съставки.

Къде се произвеждат продуктите?
Ние гордо произвеждаме нашата козметика в Англия.

Какви продукти трябва да използвам, когато къпя детето си?
Децата обичат да прекарват времето си в пенливи бани. Важно е да се запази и защити естествения защитен хидролипиден филм с нежни почистващи препарати, които не измиват естествената защита на кожата.
Storksak Organics предлага продукти за бебешко измиване - както шампоан за бебета, така и бебешко масло за употреба при вана. Baby Wash & Shampoo е многофункционален продукт. Внимателно нанесете малко количество върху мокра кожа и коса и изплакнете добре, или добавете към топла течаща вода за естествена пяна. Нашето бебешко масло може също да се използва под топла течаща вода за успокояваща и хидратираща баня. Затоплете маслото в ръцете си и масажирайте кожата с успокояващи двежения за допълнително удоволствие.

Бебето ми има зачервяване в областта на пелените. Подходящ ли е вашият органичен детски балсам?
Деликатната кожа на бебето лесно се дразни. Памперси, дрехи и дори различни вредни химикали, съдържащи се в голям брой продукти за грижа за деца, могат да предизвикат зачервяване на кожата, парене и обриви. Раздразнението може също да стане по-изразено при влажни и топли условия. Storksak Organics създаде естествен бариерен крем за тази цел. Нанесете нашия бебешки балсам върху чиста, суха кожа след къпане или при смяна на пелени. Подходящ за използване в сухи и чувствителни зони.

Рециклируеми ли са опаковките на Storksak Organics?
Всички наши опаковки са изработени от рециклируеми и екологично чисти материали. Тъй като цялата ни колекция е сертифицирана от Ecocert Organic, всички наши опаковки отговарят на техния стандарт.

Какъв е срокът на годност, отворен и неотворен?
Веднъж отворени, нашите продукти трябва да се използват в рамките на 12 месеца. Срокът на годност на неотворен продукт е 33 месеца.

Read more