Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Storksak в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти – тук.

Многократно награждаваната марка Storksak е основана през 2003 г. във Великобритания от Мелани Маршал и Сузи Бергман, с цел създаване на специализирана линия от луксозни чанти за майки на бебета, органична козметика за бебешката кожа и бамбукови бебешки хавлии и пелени. Ето какво те споделят за работата си.

Много конвенционални продукти за грижа за кожата съдържат изкуствено направени синтетични съставки. В Storksak Organics сме избрали да произведем нашите продукти с естествени съставки, за да предпазим деликатната кожа на бебето, тъй като тя е три до пет пъти по-тънка от възрастната и е по-чувствителна към химикали. В гамата на Storksak Organics минималният процент натурални съставки е 99%.

Бебешката и детска козметика Storksak Organics е естествена и органична, Ecocert & Cosmos сертифицирана съгласно стандартите ECOCERT и COSMOS.

Read more

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.