Показване на 1–12 от 15 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Pickapooh в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти – тук.

„Имаме щастието да правим красиви и функционални детски шапки от великолепни платове. Изработваме ги в Хамбург, ръчно и с любов, вече 30 години. Нашите дизайнерски шапки са тренди, супер качествени и от 100% органични материали – мериносова вълна от екологично отглеждани щастливи животни и органичен памук. Формулата ни от 70% органично мерино и 30% естествена коприна е особено подходяща за бебешките и детските 3 сезонни шапки, защото отвежда влагата и регулира температурата, като не запарва деликатната детска кожа.

Считаме, а и лекарите също, че качеството на използваните материи e същественo за здравето на детската кожа, която е от 3 до 5 пъти по-тънка от тази на възрастните.

Ние работим изключително с мериносова вълна от екологично отглеждани животни (kontrolliert biologische Tierhaltung (kbT)). Овцете живеят в естествения си ареал и без никакъв стрес. Не се използват пестициди и химикали в почвата на ареала, храната на животните е изцяло органична. Накратко, фина вълна от щастливи животни.“