Показване на 7 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продуктитук.

За тъканите и платовете Egos Bio Baby

При избора на платове и тъкани за продуктите от нашата бебешка марка сме се постарали те да бъдат максимално здравословни и естествени – органичен памук, естествен бамбук и австралийска мериносова вълна. И максимално комфортни – без обриви и сърбеж, бебето спи по-добре, плаче по-малко и се чувства по-щастливо.

Нещо повече, освен здравословни и комфортни, искаме Егос бебешките платове и тъкани да са супер меки на допир и нежни като усещане, поради което сме тествали десетки текстили от органичен памук, бамбук и мериносова вълна, за да подберем най-качествените от тях.

Според СЗО, 40% от хората през 2030 година ще страдат от някаква форма на алергия. Кожата на бебетата е от 3 до 5 пъти по-нежна и податлива на дразнене, отколкото на възрастните, което е сериозна предпоставка за развиване на алергии и хронични кожни инфекции. Затова в нашите органични и естествени платове не се използват химически багрила с тежки метали, не се използва избелване с хлор. При отглеждането на органичния памук и бамбука не се използват хербициди, пестициди и ГМО продукти.

Комфортът е фактор в развитието на детето, който влияе директно на нервната му система, настроението, храненето и съня. Затова, освен в подбора на тъкани, сме се спрели на доказани удобни и комфортни кройки, модерна технология на шиене и прецизно производствено качество.

Read more

Всичките артикули на марката Egos Bio Baby се произвеждат в ЕС – Германия, Полша и Чехия.