Показване на единичен резултат

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката BabyHub в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

BabyHub -  Интелигентни иновации за родители...

BabyHub е иновативен английски бранд, целящ да направи живота на родителите по-лесен и по-удобен в справянето с основните предизвикателства – малкото дете вкъщи, малкото дете навън и най-вече малкото дете на път.

SleepSpace - бебешка и детска кошара  3 в 1 - е основната патентована идея, адресирана и към трите предизивикателства едновременно.

Вкъщи, за да спят удобно, бебетата и малките деца се нуждаят от защитено пространство, удобен матрак и визуална връзка с родителите си. През лятото, когато спят навън, им трябва и мрежа за насекоми - комарите са супер неприятни за малките деца, а ухапванията зарастват със седмици поради деликатната бебешка кожа. Тя е 5-6 пъти по-тънка от кожата на родителите.

А когато играят, се нуждаят от безопасно и емоционално пространство, каквото е индианската колиба за забавления и приключения, особено когато се включват и родителите. Кошарата лесно се превръща в атрактивна индианска колиба, любима повече на малките момиченца по неясни за нас причини.

Кошарата е супер удобна за пътуване. Тя е лека и мобилна, сгъва се и се разгъва с едно движение. Побира се в специално изработен компактен сак, за да не заема място в и без това малкия багажник. Тежи 6 кг.

SleepSpace е любимо място на бебета и деца до 3-4 години, а и на родителите им – направена е с мисъл за тях. За снимки и детайли погледнете описанието в продуктовата секция.

Read more