Показване на 11 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Engel в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти – тук.

For love of our skin and the environment

Engel Naturtextilen GmbH е водеща немска текстилна фабрика на 85 години, която произвежда висококачествени бебешки и детски продукти от естествен текстил – от най-фината органична мериносова вълна, органична мериносова вълна и коприна, и органичен памук.

  • В текстилната обработка не се използват никакви химикали;
  • Използваните текстилни бои не съдържат тежки метали и са без вредни AZO-багрила;
  • За оцветяване на вълнените тъкани се използва само реактивна боя, която се свързва особено добре с влакната и се отличава с отличната си устойчивост;
  • Всички използвани материали са биоразградими и не замърсяват почвата, въздуха и водата;
  • Всички използвани материали са без никел, дори копчетата са изработени от естествени, възобновяеми суровини;
  • За да се гарантира високото ниво на качество, трябва да бъдат изпълнени определени изисквания като: устойчивост на светлина, устойчивост към слюнкоотделяне, устойчивост към изпотяване, измиване и свиване – Engel притежава тези свойства, които максимално щадят здравето на кожата, общото здраве на бебето и опазването на околната среда. Това се гарантира от независими немски лаборатории.

Read more