Показване на 1–12 от 42 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Bloomingville в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

Скандинавският дизайн на  Bloomingville в детските серии е семпъл и ежедневен, и елегантен едновременно. Изключително приятелски и дружелюбен, той е лесен  и забавен за възприемане от детето.

Продуктите на Bloomingville са практични и красиви, излъчват простота и лекота, но и закачка. Създадени са с идеята да радват, но и да провокират детето да възприема, да мисли и да се развива.

Скандинавският дизайн на Bloomingville показва и възпитава вкус, създава усет за среда у детето, обостря сетивата и мисълта му.

Философията на Bloomingville, разказана от тях по-долу, е насочена към щастието на децата и семействата им.

Философията на дизайна на Bloomingville може да бъде предадена само с четири думи - да донесе щастие чрез промяна. Ние обичаме естествената простота и сме дълбоко вдъхновени от всекидневните дизайнери - от това как те, с голяма страст, поддържат домовете си постоянно променящи се, за да се чувстват щастливи и живи.

"Ние не проектираме, за да доминираме в домовете, пространствата или хората, а за да ги подкрепяме - да позволим на всеки човек да бъде творец с Bloomingville продуктите и да ги използва, както му харесва."

Всеки сезон ние въвеждаме нови продукти, дизайни и стилове, за да предоставим на нашите клиенти ново вдъхновение. И ние работим усилено, за да дадем на нашите фенове възможно най-много възможности. Въпреки че това често означава стотици - а понякога и хиляди - нови елементи от дизайна, ние никога не компрометираме страстта си като дизайнери. Всеки един обект се обсъжда, оценява и подобрява от нашия дизайнерски екип и ще влезе в колекцията само ако наистина ни прави щастливи.

Креативният директор Хелън Бърст и нейният изпълнителен дизайнерски екип винаги търсят неща, които изглеждат странни на пръв поглед, и това прави дизайна на Bloomingville разпознаваем - въплъщение на мекото и добре закръглено покритие, заедно със светлия и приветлив скандинавски вид, които заедно създават релаксиращо усещане.

Ние се стремим да бъдем дизайнерската марка с най-мощната сила за промяна в света. Като правило, само няколко елемента на Bloomingville трябва да са в състояние да направят целия дом изненадващо освежен и стилно уверен.

И малко по-щастлив.

Read more