Показване на 1–12 от 32 резултата

Affenzahn са бебешки и детски раници на нeмският производител Fond Of GmbH, създадени с много любов и разбиране. Fond Of GmbH e базирана в Кьолн германска компания, специализирана в разработката и производство на раници с ергономичен дизайни и функционалности. В основата им са принципите за ергономичност, адаптивност и устойчивост.

Раниците за детска градина и ясла Affenzahn са екологични – 50% от тъканта им е направена от рециклирани пластмасови PET бутилки от 0,5 литра. Имат немски екологичен сертификат grüner knopf и са сертифициран bluesign System партньор.

Раниците за детска ясла и градина Affenzahn са устойчиви – производителят е член на FAIR WEAR FOUNDATION (FWF).

Раниците Affenzahn са за най-малките дечица:
* Small Friend – за яслата (1-3 годинки);
* Large Friend – за детската градина (3-5 години).

Те са меки и гушкави и приличат повече на плюшена играчка, отколкото на раница. Те са усмихнати и игриви – плезят се, намигат, пазят съкровища (моделите Large Friend).

Презрамките на тези раници са широки и меки; имат и регулируема гръдна каишка, с която лесно се справят дори и най-малките.

Раничките за детска ясла и градина Affenzahn имат светоотразители, за да се виждат децата по-добре в тъмната част на денонощието, както и при дъждовно и сумрачно време.