Показване на 8 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Good Bubble в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

Good Bubble – британската козметика от „супер плодове“ за кожата на бебето и детето

Нашата естествена плодова гама продукти е подходяща за новородени и тези с чувствителна кожа. Изработена във Великобритания от любимите на кожата супер плодове и меки аромати без алергени. Ние ви предлагаме прекрасни продукти за коса и грижа за кожата, които действително работят. Без сълзи. Гарантираме, че нашата козметика не дразни очите на бебето ви.

От начина, по който извличаме съставките, от производствения процес и от нашите опаковки за рециклиране, ние се опитваме да намалим въглеродния си отпечатък, когато и където е възможно. И вие можете да намалите вашия, като се уверите, че сте оставили опаковките ни в правилния контейнер за рециклиране.

Одобрен от британските педиатри

Нашите продукти бяха клинично изследвани във Великобритания и на база разултатите от изследванията, всички Good bubble продукти бяха удостоени с официалния печат на английските педиатри. 

Препоръчвана от педиатрите за чувствителна кожа и кожни екземи

Нещо повече, клиничните изследвания показаха и доказаха, че нашата козметика е подходяща за чувствителна кожа, склонна към еземи, както и към появили се вече екземи. Бебешката и детска кожа е деликатен орган и трябва да се третира внимателно и нежно.

Създаден от експерти

С над 30 години познания и опит за грижа за кожата, нашите продукти са строго проучени и тествани от водещи експерти в индустрията, за да се гарантира, че само най-висококачествените формули достигат до вашата баня. Дерматологично тествани и подходящи за новородени, можете да сте сигурни, че нашите продукти са достатъчно нежни за деликатната кожа на вашето бебе.

Не използваме

  • Сулфати (включително SLS и натриев кокосулфат)
  • Силикони
  • Парабени
  • Полиетилен гликол (и други петролни продукти)
  • Фталати
  • Изкуствени оцветители

Без сулфат  & без добавена сол

Ние се гордеем с това, че сме една от малкото козметики, в които не се използват сулфати. Това включва SLS, ALS и също натриев кокосулфат. Избираме да не използваме сулфати в основната ни гама поради потенциал за дразнене и здравословни проблеми. Има убедителни доказателства, свързващи много сулфати с дразнене на кожата, очите и скалпа.

Ние също не добавяме никаква сол към нашите продукти. Обикновената сол, често се използва като сгъстител, но също така се знае, че изсушава косата и намалява влагата на кожата.

Без сълзи

Нашите продукти са едни от малкото естествено произведени формули, които са преминали тежкото тестване „No Tears“. Беше дълъг, труден и скъп процес, но очите на бебетата и децата са ни изключително ценни и ние се гордеем, че сме едни от малцината с мека за очите козметична формула "Без сълзи“.

Нашите „супер плодове“

Екстракт от плодове Hylocereus Undatus (плод на дракон)

е получен от растението драконов плод. Богат е на калций, желязо, каротин, фосфор и витамини C, B1, B2 и B3, които овлажняват и подхранват косата и кожата. Това са едни от многото антиоксиданти, които помагат за предпазване на кожата от вредното въздействие на околната среда.

Melaleuca Alternifolia

обикновено е известно като масло от Чаено дърво, което е родом от Австралия. Известно със своите антисептични и лечебни свойства за кожата, маслото от чаено дърво също е широко разпространено и ефектвно при възпиране на въшките.

Cocos Nucifera

обикновено е известно като кокосово масло. Характерно със своите антибактериални, противовъзпалителни и овлажняващи свойства, кокосовото масло помага за борба с обрива от пелени и успокоява сухата, сърбяща кожа и коса, и запазва влагата.

Екстракт от плодове Chamaemorus

се извлича от дива алпийска малина. Те са богати на витамин С и съдържат омега 6, 3 и витамини А и Е, които подхранват косата и скалпа, за да ги поддържат хидратирани и здрави. Те са сред многото антиоксиданти, които помагат за предпазването на кожата от вредното излагане на околната среда.

Butyrospermum Parkii

обикновено е известно като масло от шеа. Маслото от шеа идва от дървото Карите, което е естествено за Африка. То е естествено богато на витамини А, Е и F, което го прави невероятно подхранващо и хидратиращо за кожата.

Екстракт от цветя Opuntia Ficus-Inica

Получава се от кактус, богат на витамин С и съдържа витамини Е и К. Омекотява кожата. Той е широко признат за неговите противовъзпалителни, антиоксидантни и анти-стареещи свойства, както и за поддържане на косата и кожата хидратирани.

Масло от Персея Грасисама

обикновено е известно като масло от авокадо. Получаващо се от пресоване на  авокадо, това ясно, жълто-зелено масло може да проникне бързо в долните слоеве на кожата, като ги поддържа по-дълго време хидратирани. Богато на витамини А, D и Е, маслото от авокадо помага за лечението и хидратирането на кожата, подхранва косата и я поддържа в кондиция.

Нашето производство

Когато чуем думите „естествени“ и „натурални“, често очакваме да платим доста пари за такива заслуги. Но времената са трудни и е по-важно от всякога да направим нашите продукти достъпни. Така че, може да сте сигурни, че ви даваме най-добрата стойност за парите ви.

Въпреки това, една област, в която отказваме да оптимизираме разходите, е производството. Всичките ни висококачествени продукти са произведени във фамилната ни фабрика в Мидълтън, Манчестър.

Read more