Показване на 2 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Love & Green в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

Love & Green е популярна във Франция марка бебешка и детска козметика, която е био сертифицирана.

  • Сертифицирани от Ecocert биологични формули
  • Произведени във Франция
  • Само органични растителни екстракти
  • 0% парфюм, багрила, парабени, феноксиетанол, метилизотиазолинон (MIT), натриев лаурил / лауретсулфат, PEG и PPG, алергени *, EDTA, Petrolatum
  • 98 - 100% натурални и 100% биоразградими
  • Дерматологично тествани

Love & Green е изключително бързо развиващ се бранд във Франция, известен с доброто си качество и с професионалната си етика, за която можете да прочетете в “Нашите ангажименти“.

НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

В Love & Green сме убедени, че системното и масово използване на нефтохимикали и пластмаси в козметиката за бебета и деца, а и в козметиката въобще, не е здравословно и може да има вредни последици.

0% ОТ НЕЖЕЛАНИТЕ СЪСТАВКИ

В Love & Green, ние се ангажираме да забраним всяка съставка, за която се подозира, че има вредно въздействие върху здравето: съставки, за които се предполага, че са канцерогенни, ендокринно смущаващи, алергени или дразнители. Върху всички наши продукти списъкът на съставките е ясен и точен.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАНИ: 0% ДРАЗНЕНЕ

Всички наши продукти преминават строги тестове под контрола на дерматолози, за да се гарантира, че те уважават и най-чувствителната кожа и не предизвикват дразнене или кожни реакции. 87% от родителите съобщават за отсъствие или намаляване на раздразнения след няколко седмици употреба.

ПРИВИЛЕГИРОВАНИ ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

За всички наши продукти, ние се опитваме да намерим най-добрите естествени и био сертифицирани съставки и суровини.

ЕФЕКТИВНОСТ И ПРАКТИЧНОСТ: ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ 96% ОТ РОДИТЕЛИТЕ

В Love & Green вярваме, че дори продуктите да са по-естествени и по-щадящи кожата на бебето, те не трябва да бъдат по-малко ефективни и по-малко практични.

Read more