Показване на 4 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Enfance Paris в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

Произведено в Париж, Франция

Лечебната козметика Enfance Paris се произвежда във Франция по строгите правила на френските майстори и доминираните от Париж вековни козметични традиции.

Утвърдените производствени практики, специфични за френската козметична индустрия се контролират от безкомпромисното френско законодателство, лидер в света по отношение на козметиката.

Затова в козметиката, Made in France е не само географско означение, а и гаранция за високо качество и сигурност за потребителите.

  • От 0 до 3 г., от 3 до 8 г., от 8 до 12 г.
  • Без химия
  • Веган
  • Органични

От 0 до 3 г., от 3 до 8 г., от 8 до 12 г. 

Лидерският екип на Enfance Paris от специалисти по козметика, фитохимия и фитокозметология първи разработва ексклузивни формули, в които се вземат предвид нуждите на всяка възрастова група: от 0 до 3 години, от 3 до 8 години и от 8 до 12 години.

Тези ежедневни натурални органични продукти за лична хигиена са специално предназначени за деликатната и чувствителна кожа на децата и отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност. Не съдържат химикали и алкохол. 

Без ХИМИЯ

В Enfance Paris ние се ангажираме да предпазваме кожата на децата ви от излагане на ендокринни нарушения и смущения. В нашите формули ние не използваме забранените в Европа 1328 химически вещества, както и всички други, които попадат в сивия списък.

Използваме само съставки с естествен произход.

GMO free – без синтетични съставки. Без парабени - No PEG, BHA or BHT. Без фталати - No EDTA. No organohalogen. Без феноксиетанол и сулфати.

VEGAN 

Enfance Paris не приема насилието над животни и е изцяло веган козметика. Нито един от нашите готови козметични продукти, нито съставките, свързани с тяхното производство, са тествани върху животни.

Ние се придържаме към естествено срещащите се в природата компоненти, извлечени от растения и цветя, като изключваме всякакви продукти от животинския свят. 

ORGANIC 

В нашите лечебни формули не правим компромиси по отношение на качеството и произхода на съставките. Използваме само суровини с високо качество и от биологично сертифицирано земеделие, както и флорални води, и органични етерични масла.

Както течните, така и твърдите органични масла в нашите рецепти се избират според тяхната съвместимост с нежната кожа на бебетата и децата, като изключваме всички масла, които могат да представляват някакъв алергичен риск.

Всички наши лечебни формули съдържат поне 99% натурални съставки. 

Планетата на децата ни 

Enfance Paris използва само екологично чисти продуктови формули, гарантиращи безопасността на кожата, но също така и защита за околната среда.

Без каквито и да било нефтохимически съставки нашите продукти предпазват кожата на бебетата и децата, и не замърсяват планетата им.

След употреба сортирайте разделно нашите опаковки, които могат да се рециклират.

Read more