Показване на 9 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Bubble & CO в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

Произведени в Италия + качество + натурално / био = Bubble & CO

Bubble & CO произвежда качествена здравословна козметика с органични и екологично чисти съставки. Всички продукти и суровини не са тествани върху животни и нямат животински произход. Не съдържат парабени, парафин, алкохол, минерални масла, PEG, силикони или други петролни продукти, ГМО, без SLS или SLES, DEA, оцветители и неалкални сапуни. За всички линни се използват суровини, получени от биологично земеделие. Всички продукти са 100% произведени в Италия, 100% сигурни и нетоксични за потребителите и биоразградими за околната среда.


Дейностите на Bubble&CO се основават на страстта към научните изследвания в създаването и непрекъснатото подобряване на естествени органични продукти за кожата на малките момичета и момчета. Да, продуктите за момичета и момчета са различни, поради различното РН на кожата. Това е уникален акцент в научните разработки и формулите за бебета и деца на Bubble&CO и е иновация в развититето на специализираните продукти за деца.
Bubble & CO управлява качеството си със собствена високотехнологична лаборатория за изследвания и контрол, способна да извършва пълни комплексни тестове на суровини и готови продукти, микробиология и кожен анализ. Био продуктите и готовите серии се тестват за въздействие върху всички типове кожа, като внимателно се анализира въздействието върху бебешката и детска кожа. Bubble & CO извършва анализи, проучвания и разработки на нови продукти в сътрудничество с Университета на Ферара.
Контролът включва дори производствената вода, която се третира чрез сложна двойна система за дейонизация (чрез смоли и обратна осмоза) и стерилизиране в точките на изтегляне чрез UV лампи и микро филтри.
Игра, страст и изследвания са само малка част от елементите, които са допринесли за създаването на младата иновативна марка Babble&Co. Игра, в която цветовете, формите и образите са дали живот на един свят, който изглежда ретро, но със силна страст към всичко, което е естествено, органично и устойчиво. И всичко, свързано със света на медицината и научните изследвания.
Иновация и емоция във формулите и технологията, съчетани с натурална и био природа на съставките – гаранция за здравето на кожата.
Read more