Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Arise Swiss в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти – тук.

За да запази за дълго време естествения баланс на кожата, Arise Swiss разчита на силата на природата – екстракт от алпийски еделвайс и неговите ненадминати качества за успокояване и запазване на кожата. 100% натурални съставки от швейцарските Алпи. Arise Swiss се произвежда в Биел, Швейцария.

Произведено в швейцарските Алпи

Алпийските растения, които са в основата на изключителната линия за грижа на Arise Care, растат в естествената си непокътната и незамърсена планинска среда. Растенията се отглеждат с уважение към природата и желанието за устойчиво развитие. Продуктите отговарят на най-високите световни изисквания за натурална козметика.Прецизността и качеството са част от нашето ежедневие“ коментират швейцарските фитокозметици от Arise Care.

Read more

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.