Показване на 4 резултата

Egos Bio Baby е изключителен вносител и представител на марката Arise Swiss в България, както и на още 15 иновативни световни марки от Швейцария, САЩ, Германия, Франция, Дания, Англия, Италия, Белгия.

Разгледайте иновативните продукти, които предлагаме тук. Запознайте се с наградите, с които са удостоени нашите продукти - тук.

За да запази за дълго време естествения баланс на кожата, Arise Swiss разчита на силата на природата – екстракт от алпийски еделвайс и неговите ненадминати качества за успокояване и запазване на кожата. 100% натурални съставки от швейцарските Алпи. Arise Swiss се произвежда в Биел, Швейцария.

Произведено в швейцарските Алпи

Алпийските растения, които са в основата на изключителната линия за грижа на Arise Care, растат в естествената си непокътната и незамърсена планинска среда. Растенията се отглеждат с уважение към природата и желанието за устойчиво развитие. Продуктите отговарят на най-високите световни изисквания за натурална козметика.Прецизността и качеството са част от нашето ежедневие“ коментират швейцарските фитокозметици от Arise Care.

Алпийската козметика Arise Swiss се нарича в Швейцария, а и по света, „Козметика на Възраждането“ - комбинация от 3 изключителни алпийски растения, която успокоява, регенерира и хидратира нежната и чувствителна кожа на бебетата и децата, а и забавя стареенето на кожата при възрастните. В допълнение към Еделвайса, който е най-добрата защита на кожния колаген тип III, действа и естествения бързо успокояващ кожата комплекс Nectapure, със съдържание от летен планински люляк и планинска мащерка.

Еделвайсът, чието име означава „благороден” ​​и „бял” на немски език, обединява рядкост, чистота, свежест и мекота. Освен митичната си аура, бижуто на швейцарските Алпи има естествени сили.

Д-р Иван Слаканин е първият изследовател фитохимик, който изолира и анализира молекули от Еделвайс през 1996 година. Благодарение на неговите изследвания, козметичният свят може да използва това уникално растение с антиоксидантния си ефект, неговата сила срещу свободните радикали и естествените защитни свойства.

В края на 90 – те години Arise Care става пионер и лидер в козметичните продукти на основата на еделвайс, и в сътрудничество с д-р Слаканин се ражда “Arise Swiss Alpine Cosmetic”. Всички продукти са базирани на естествени вещества и повечето от суровините идват от контролирано биологично земеделие.

text

Read more